URIMAT FAVORIT

Tiho, hitro in ekološko delovanje, ki je prijazno do okolja. Švicarska kakovost in tehnologija za najboljše ekološke rešitve.

Sušilec rok Urimat Favorit uporablja izpopolnjeno tehnologijo sušenja rok z usmerjenim zračnim tokom, ki hitro in ekološko posuši roke. Sušilec rok je zaradi izjemne hitrosti sušenja s hladnim ali toplim zrakom primeren predvsem za javne prostore z veliko frekvenco obiskovalcev, ter vse tiste ki se zavedate pomena higiene. Antibakterijsko ohišje, modra LED osvetlitev in štiristopenjski HEPA filter zmanjšata bakterije, viruse in glivice za 99,9 %.
 
OKOLJSKO PRIJAZNO IN EKOLOŠKO UČINKOVITO: Porabi do 87% manj električne energije kot klasični sušilci rok, ter ima do 90% nižje stroške glede na papirnate brisače. štiristopenjski HEPA filter je dolgo obstojen. Brezkrtačni DC motor in material ABS polikarbonat pa ponujata visoko stopnjo odpornosti na vandalizem in dolgo življenjsko dobo.

Modularne sanitarne enote AROS

Modularne sanitarne enote so  namenjene za hitro postavitev in umestitev v okolje, na vse javne površine, kjer so potrebne javne sanitarije. Postavitev je hitra in zaradi majhnih dimenzij za ta poseg ni potrebno gradbeno dovoljenje. 

Ko eleganca sreča tehnologijo !

Pisoarji URIMAT iz neporozne in kakovostne keramike sedaj tudi za manjše prostore in domove.

Art & Design

Vse polikarbonatske izvedbe pisoarjev vam lahko pobarvamo tudi v airbrush tehniki, kar daje posebne efekte ter individualnost pisoarju in vam omogoči boljšo prepoznavnost vašega podjetja. 

Možnost oglaševanja

  • brez osvetlitve oglaševalskega prostora
  • s senzorsko osvetlitvijo ozadja oglaševalskega prostora
  • video line display (možnost ogleda kratkih filmov)
  • višina 102 mm, širina 224 mm